Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Farsbrød
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD

Farsbrød - opskrift fra Hjemmet

Farsbrød

Saftigt farsbrød med svampe og bacon.

4 personer
Print

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 1 time
250 g champignoner
500 g hakket oksekød
1 dl mel
2 dl vand (eller suppe/mælk)
1 æg
2 spsk. løg
salt og peber
Pynt: bacontern og laurbærblade.
Tilbehør: bagte kartofler og tomater

  1. Rens svampene, og hak dem.
  2. Kom kød, mel, vand, revet løg, salt og peber i en skål, og rør i farsen, til den er sammenhæn-gende. Form den til et brød, og læg det i en lille bradepande, der er foret med bagepapir. Pynt med bacontern og laurbærblade, og bag farsbrødet i 1 lille time ved 175 grader.
  3. Servér farsbrød med bagte kartofler og tomater.
Se, hvad vi ellers skriver om: Farsbrød, Kød, Dansk mad og Hovedret