SPONSORERET indhold
Fisk med tzatziki
Hvid fisk er meget magert, og undersøgelser viser, at det er særligt effektivt til at løfte din forbrænding.
1
Ingredienser
250 g sej eller torsk
1 spsk nigellafrø (jomfru i det grønne)
1 spsk estragon (tørret)
Tzatziki:
½ squash
70 g kvark
revet citronskal og saft fra 1/2 citron
1 fed hvidløg.
8 cashewnødder, hakket
5-8 cocktailtomater
salt og peber.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:300 Kcal
-
Protein:72 %
Sådan laver du fisk med tzatziki:
- Læg fisken på et stykke bagepapir i et ildfast fad. Drys med nigellafrø, estragon, salt og peber. Læg skiver af citron over fisken. Pak fisken ind i bagepapiret.
- Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min.
- Riv squashen på den grove side af et rivejern. Rør den med kvark, citronskal og saft, og presset hvidløg salt og peber.
- Drys de hakkede nødder over den færdige fisk. Servér fisken med tzaziki og tomater.