-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Fisk med tzatziki
Hvid fisk er meget magert, og undersøgelser viser, at det er særligt effektivt til at løfte din forbrænding.
Næringsindhold
- Energi pr. person:300 Kcal
- Protein:72 %
1
Ingredienser
- 250 g sej eller torsk
- 1 spsk nigellafrø (jomfru i det grønne)
- 1 spsk estragon (tørret)
- Tzatziki:
- ½ squash
- 70 g kvark
- revet citronskal og saft fra 1/2 citron
- 1 fed hvidløg.
- 8 cashewnødder, hakket
- 5-8 cocktailtomater
- salt og peber.
Sådan laver du fisk med tzatziki:
- Læg fisken på et stykke bagepapir i et ildfast fad. Drys med nigellafrø, estragon, salt og peber. Læg skiver af citron over fisken. Pak fisken ind i bagepapiret.
- Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min.
- Riv squashen på den grove side af et rivejern. Rør den med kvark, citronskal og saft, og presset hvidløg salt og peber.
- Drys de hakkede nødder over den færdige fisk. Servér fisken med tzaziki og tomater.