Opskrift på fisk med tzatziki
SPONSORERET indhold

Fisk med tzatziki

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvid fisk er meget magert, og undersøgelser viser, at det er særligt effektivt til at løfte din forbrænding.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
16. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

250 g sej eller torsk
1 spsk nigellafrø (jomfru i det grønne)
1 spsk estragon (tørret)

Tzatziki:
½ squash
70 g kvark
revet citronskal og saft fra 1/2 citron
1 fed hvidløg.
8 cashewnødder, hakket
5-8 cocktailtomater
salt og peber.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    300 Kcal
  • Protein:
    72 %

Sådan laver du fisk med tzatziki:

  1. Læg fisken på et stykke bagepapir i et ildfast fad. Drys med nigellafrø, estragon, salt og peber. Læg skiver af citron over fisken. Pak fisken ind i bagepapiret.
  2. Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min.
  3. Riv squashen på den grove side af et rivejern. Rør den med kvark, citronskal og saft, og presset hvidløg salt og peber.
  4. Drys de hakkede nødder over den færdige fisk. Servér fisken med tzaziki og tomater.