Opskrift på fisk med tzatziki
Foto: Mikkel Adsbøl Fisk med tzatziki

Opskrift på fisk med tzatziki

Fisk med tzatziki

Hvid fisk er meget magert, og undersøgelser viser, at det er særligt effektivt til at løfte din forbrænding.

printer Print
plate 1

250 g sej eller torsk
1 spsk nigellafrø (jomfru i det grønne)
1 spsk estragon (tørret)

Tzatziki:
½ squash
70 g kvark
revet citronskal og saft fra 1/2 citron
1 fed hvidløg.
8 cashewnødder, hakket
5-8 cocktailtomater
salt og peber.

Energi pr. person:
300 Kcal
Protein:
72 %

Sådan laver du fisk med tzatziki:

  1. Læg fisken på et stykke bagepapir i et ildfast fad. Drys med nigellafrø, estragon, salt og peber. Læg skiver af citron over fisken. Pak fisken ind i bagepapiret.
  2. Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min.
  3. Riv squashen på den grove side af et rivejern. Rør den med kvark, citronskal og saft, og presset hvidløg salt og peber.
  4. Drys de hakkede nødder over den færdige fisk. Servér fisken med tzaziki og tomater.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tzatziki, Fisk, Dansk mad og Hovedret