Anne Bechs sunde kager
SPONSORERET indhold

Fudgecake

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv denne sunde fudgecake med smag af banan og peanutbutter.

Af: Anne Bech og Jo Brand Foto: Line Thit Klein
11. apr. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Kage:
2 modne bananer
1 stor spsk peanutbutter
2 store håndfulde mandler
1 æg
5 stk. bløde medjool-dadler

Fudge:
½ spsk peanutbutter
1 spsk kokosmælk-fedt (det faste, der ligger i toppen af en dåse kokosmælk)
2 bløde dadler uden sten

Sådan gør du

Blend alle ingredienser til kagen, undtagen dadler, til en fin masse. Mos dadlerne i dejen. Det er vigtigt, at dadlerne er så bløde, at de kan moses i – det giver kagen struktur. Hæld dejen i en mindre form foret med bagepapir.

Dejen skal være  cirka 4 cm i højden. Bag i forvarmet ovn på 170 grader i cirka 20 minutter. Tjek kagens konsistens, før du tager den ud. Den må godt være klæg, men ikke våd. Hæld alle ingredienserne til fudgen i en skål, og mos det godt sammen. Lad kagen køle af, inden du smører fudge på kagen med en smørkniv.

PRØV OGSÅ: Æbletærte med mandler og kanel 

PRØV OGSÅ: Citronfromage 

PRØV OGSÅ: Créme caramel