
SPONSORERET indhold
Fyldig kartoffelsalat
4
Ingredienser
500 g små, nye, skrubbede kartofler
50 g babyspinat
1 bdt radiser i skiver
1 bdt dild.
Dressing:
1 spsk olivenolie
1 spsk grovkornet dijonsennep
1 spsk vand
1 spsk lys vineddike
salt, friskkværnet peber.
Servering:
8 skiver tørsaltet bacon
lidt sukker
8-10 store kapers med stilk
300 g surdejsbrød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:370 Kcal
-
Fedt:19 %
-
Protein:15 %
-
Kulhydrat:66 %
Sådan gør du
Kog, afdryp, afkøl og skær kartoflerne i halve eller kvarte.
Bland kartofler, spinatblade, radiser og dildkviste.
Pisk dressingen sammen, smag til og vend med salaten.
Læg baconskiverne på en plade med bagepapir, drys en anelse sukker på og bag dem gyldne og sprøde ved 200-225 grader. Læg dem på fedtsugende papir og lad dem afkøle.
Anret salaten på et fad med kapers, dild og bacon og servér med brød.