Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på traditionel gazpacho
Foto: Mikkel Adsbøl Gazpacho traditionale

Opskrift på traditionel gazpacho

Gazpacho traditionale

4
Print

2 dåser tomater
1 agurk
2 løg
4 fed hvidløg
2 bagte peberfrugter
½ chili
olivenlie
sherryedikke
havsalt

Sådan laver du gazpacho

Bag først peberfrugterne hele i ovnen på 200 grader i ca 30 min. Eller til skindet tager farve. Tag dem ud af ovnen og flå skindet af dem. Lad dem evt. køle lidt af, før du går i krig, da du ellers brænder fingrene. Kom alle ingredienserne i en blender, og kør det til en fin suppe. Supplér med vand, hvis den er for tyk. Pynt med din yndlings-krydderurt.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Gazpacho, Sommer, Suppe, Spansk mad, Louise Bruun, Forret og Frokost