Grillede dadler med bacon og rosmarin
SPONSORERET indhold

Grillede dadler med bacon og rosmarin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Start en hyggelig grillaften med en lækker haps fra grillen - her griller vi søde saftige dadler med rosmarin i midten og svøbt i bacon som en skøn lille forret til en hyggelig grillaften.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
15. maj. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer | Total: 15 min

Ingredienser

12 medjool dadler (store)
3 rosmarinkviste
125 g bacon

Sådan laver du grillede dadler med bacon

  1. Flæk dadler, og tag stenen ud.
  2. Skyl rosmarin, og skær i mindre stykker. Placer et stykke rosmarin i hver dadel i stedet for stenen. 
  3. Vikl bacon om hver dadel. Sæt dadlerne på spyd. Grill dem på en hed grill i 3 min. på hver side, til baconen bliver sprød.
  4. Server dem til en glas kølig hvidvin, mens resten af middagen tilberedes.grill-grillede-dadler-med-bacon-txt.jpg.jpg

Anbefalet til dig