Opskrift på grillede, marinerede svampe med gedeost
SPONSORERET indhold

Grillede, marinerede svampe med gedeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grillede svampe er lækkert tilbehør til en grillaften. Især til mørkt kød.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
01. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: en time, 10 min

Ingredienser

500 g store svampe, f.eks. kæmpechampignon eller portobello
1 håndfuld blandede krydderurter, f.eks. basilikum, estragon og persille
1 fed hvidløg
½ tsk groft salt
sort peber
½ dl olivenolie
saft af ½ citron
125 g gedeost

Sådan laver du grillede svampe

1. Hak krydderurterne fint og kom dem i en skål sammen med knust hvidløg, salt, peber og olivenolie.

2. Bræk stokkene af svampene, rens dem og dup dem tørre. Kom svampene i en plasticpose og hæld marinaden over. Mariner dem i mindst 1 time.

3. Tag svampene op af marinaden og steg dem på en varm grill, ca. 8 min pr side. Kom dem over på et fad og dryp citronsaft over. Smuldr til sidst osten over.

Se også opskrift på Tandoorikylling med spicy mangosalat.