Ingredienser
Grillet bananasplit
Dulce de leche (karamel):
1 dåse kondenseret mælk
Bananer:
6 bananer
1 liter vaniljeis
masser af hindbær
lidt pistacier
- Dulce de leche:
Pil etiketten af dåsen med kondenseret mælk, og prik 2 huller med en dåseåbner i toppen af dåsen. Kom dåsen i en kasserolle med kogende vand, der går næsten op til kanten af dåsen. Kog dåsen i 4-6 timer. Tjek, at der hele tiden er vand i gryden. Lad dåsen køle lidt. Åbn dåsen, og rør karamelmassen sammen. - Bananer:
Læg bananerne på en varm grill. Grill dem, til de er helt sorte. Det tager mellem 5 og 15 min., alt efter hvor meget varme de får. - Skær de varme bananer op med en lille kniv, og fyld dem med is og hindbær. Top med dulche de leche og hakkede pistacier, og servér straks.