Grillpølser og kartoffelsalat
SPONSORERET indhold

Grillpølser og kartoffelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grillpølser er populære om sommeren. Her serverer vi dem med en spændende og lidt anderledes kartoffelsalat..

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
2-4 grillpølser
1/2 spsk olie
400 g kogte kartofler (tern)
2 stilke blegselleri (fintsnittet)
2 forårsløg (fintsnittet)
1 hårdkogt æg
purløg eller persille
Dressing:
50 g mayonnaise
3 spsk cremefraiche
eller lignende
1 tsk dijonsennep
1/2-1 spsk citronsaft
1/2 tsk worcestershiresovs
1/2 tsk sukker
salt og peber

  1. Rør mayonnaise sammen med cremefraiche og sennep og smag til med citronsaft, worcestershiresovs, sukker, salt og peber.
  2. Vend kartofler, blegselleri og forårsløg i dressingen.
  3. Bland hakket hårdkogt æg med fintsnittet purløg eller hakket persille og drys det over kartoffelsalaten.
  4. Rist pølserne på en pande med en smule olie ved svag varme ca. 10 min. og servér med kartoffelsalaten