Opskrift på grøn pastasalat
SPONSORERET indhold

Grøn pastasalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

250 g kogt småpasta f.eks. skruer
2 stilke fintsnittet bladselleri
200 g broccolibuketter
150 g velafdryppede, grillede artiskokker
1 god håndfuld spæde spinatblade
300 g stegt eller grillet kyllingebryst i mindre stykker
50 g grønne oliven.

Kapersdressing:
1,5 dl fløde 9%
1 spsk citronsaft
1 tsk sennep
1 spsk finthakkede kapers
1 knsp sukker
2 mosede ansjoser
salt, peber.
200 g lange strimler af ristet brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    560 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    57 %

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.

Rør fløden med citronsaft, sennep, kapers og sukker samt de mosede ansjoser. Smag til med salt og peber og lad dressingen stå 5 minutter, før den blandes med salaten, der serveres med lange strimler ristet brød.