SPONSORERET indhold
Grøn pastasalat
Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
250 g kogt småpasta f.eks. skruer
2 stilke fintsnittet bladselleri
200 g broccolibuketter
150 g velafdryppede, grillede artiskokker
1 god håndfuld spæde spinatblade
300 g stegt eller grillet kyllingebryst i mindre stykker
50 g grønne oliven.
Kapersdressing:
1,5 dl fløde 9%
1 spsk citronsaft
1 tsk sennep
1 spsk finthakkede kapers
1 knsp sukker
2 mosede ansjoser
salt, peber.
200 g lange strimler af ristet brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:560 Kcal
-
Fedt:19 %
-
Protein:24 %
-
Kulhydrat:57 %
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.
Rør fløden med citronsaft, sennep, kapers og sukker samt de mosede ansjoser. Smag til med salt og peber og lad dressingen stå 5 minutter, før den blandes med salaten, der serveres med lange strimler ristet brød.