Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på grøn pastasalat
Foto: Andreas Wiking Grøn pastasalat

Opskrift på grøn pastasalat

Grøn pastasalat

4
Print

250 g kogt småpasta f.eks. skruer
2 stilke fintsnittet bladselleri
200 g broccolibuketter
150 g velafdryppede, grillede artiskokker
1 god håndfuld spæde spinatblade
300 g stegt eller grillet kyllingebryst i mindre stykker
50 g grønne oliven.

Kapersdressing:
1,5 dl fløde 9%
1 spsk citronsaft
1 tsk sennep
1 spsk finthakkede kapers
1 knsp sukker
2 mosede ansjoser
salt, peber.
200 g lange strimler af ristet brød.

Energi pr. person:
560 Kcal
Fedt:
19 %
Protein:
24 %
Kulhydrant:
57 %

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.

Rør fløden med citronsaft, sennep, kapers og sukker samt de mosede ansjoser. Smag til med salt og peber og lad dressingen stå 5 minutter, før den blandes med salaten, der serveres med lange strimler ristet brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pastasalat, Dressing, Sommersalat, Pastaretter, Dansk mad og Frokost