Gryderet med okse og aubergine
SPONSORERET indhold

Gryderet med oksekød og aubergine

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn gryderet med oksekød, som hele familien vil kunne lide. Gryderetten indeholder kun 600 kcal. pr. portion, men smagen er helt i top.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregard
30. jan. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Gryderet til 4 personer | Total: 45 min

Ingredienser

1 aubergine
4 tomater
4 løg
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
700 g hakket oksekød 3-7%
1 dåse flåede tomater
3 spsk balsamico
3 spsk soja, f.eks. tamari
1 dåse tomatpure (140 g)
30 g mørk chokolade, 70%
4 laurbærblade
1 peberfrugt, grøn
100 g ost 17% (alm. skæreost eller primadonna light)
 2 skiver rugbrød

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal

Sådan laver du gryderet med oksekød

[600 kcal pr. person]

1/ Skær auberginen i små firkanter, og del tomaterne i otte både hver.

2/ Skræl løgene, og skær dem i små både, eller hak dem fint. Svits løgene i olivenolien. Hak hvidløget, og tilsæt det til løgene. Kom kødet i, og lad det simre under låg nogle minutter.

3/ Tilsæt aubergine, tomat, flåede tomater, balsamico, soja, tomatpure, mørk chokolade, laurbærblade og peberfrugt skåret i strimler.

4/ Lad retten simre under låg 20-25 min. Rør løbende.

5/ Servér retten pyntet med revet ost og frisk persille og med halve skiver ristet rugbrød.