Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin
Foto: Thomas Hergaard

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin - opskrift fra Hjemmet

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin

(2 personer)
Print

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 30 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
10 g frisk ingefær (finthakket)
1 spsk olivenolie
250 g gulerødder (i tern)
¾ liter grønsagsbouillon
1 usprøjtet appelsin
salt og peber
Tilbehør:
cremefraiche
frisk koriander eller persille

  1. Steg løg, hvidløg og ingefær blankt i olivenolie. Tilsæt gulerødder og bouillon og lad suppen simre, til gulerødderne er helt møre – ca. 20 min.
  2. Blend suppen og kog den igennem. Tilsæt fintrevet appelsinskal og appelsinsaft og smag til med salt og peber.
  3. Anret i varme suppeskåle med cremefraiche og frisk koriander eller persille.  
Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Gulerodssuppe, Appelsin og Hovedret