
Foto: Skøn ingefærmarineret kylling med frisk æble-sellerislaw 💚
Nem ingefærkylling med æble-sellerislaw
Denne opskrift på kylling marineret i ingefær og honning med æble-sellerislaw smager himmelsk og er nem at lave i en travl hverdag.
preparation
Total: 30 minutter
plate
2 personer
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
2 store kyllingebryster (300 g)
Salt og peber
1 tsk. olivenolie
Frisk mynte
Sticky lime marinade:
2 spsk. honning
1 spsk. oystersauce
1 spsk. limesaft
1 spsk. fint reven ingefær
¼ dl vand
Æble-selleri-slaw:
2 stilke bladselleri
300 g snittet spidskål
1 udkernet, fintsnittet æble
Salt og peber
Lime
2 spsk. ristede saltede græskarkerner
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 394 Kcal
- Fedt:
- 25 %
- Protein:
- 43 %
- Kulhydrat:
- 32 %
Sådan gør du:
- Rør ingredienserne – inklusiv vand – til marinaden sammen.
- Skær kyllingebrysterne igennem et par gange på langs, drys salt og peber på, og steg dem 4-5 minutter på hver side.
- Hæld marinaden over kyllingekødet mod slutningen af stegningen, og varm og vend det hele, til kyllingen bliver sticky.
- Snit og bland alle ingredienser til salaten.
- Smag til med salt, peber og limesaft, drys med græskarkerner og servér salaten til kyllingekødet med mynte og ekstra lime.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Kylling og Hovedret
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: