Kylling marineret i ingefær med sellerislaw
Foto: Maria Warnke Nørregaard Skøn ingefærmarineret kylling med frisk sellerislaw.

Nem ingefærkylling med sellerislaw

Denne opskrift på kylling marineret i ingefær og honning med sellerislaw smager himmelsk og er nem at lave i en travl hverdag.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 2 personer

2 store kyllingebryster (300 g)
Salt og peber
1 tsk. olivenolie
Frisk mynte

Sticky lime marinade:

2 spsk. honning
1 spsk. oystersauce
1 spsk. limesaft
1 spsk. fint reven ingefær
¼ dl vand

Selleri-slaw:

2 stilke bladselleri
300 g snittet spidskål
1 udkernet, fintsnittet æble
Salt og peber
Lime
2 spsk. ristede saltede græskarkerner

Energi pr. person:
394 Kcal
Fedt:
25 %
Protein:
43 %
Kulhydrat:
32 %

Sådan gør du:

  1. Rør ingredienserne – inklusiv vand – til marinaden sammen.
  2. Skær kyllingebrysterne igennem et par gange på langs, drys salt og peber på, og steg dem 4-5 minutter på hver side.
  3. Hæld marinaden over kyllingekødet mod slutningen af stegningen, og varm og vend det hele, til kyllingen bliver sticky.
  4. Snit og bland alle ingredienser til salaten.
  5. Smag til med salt, peber og limesaft, drys med græskarkerner og servér salaten til kyllingekødet med mynte og ekstra lime.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Kylling og Hovedret