-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Nem ingefærkylling med æble-sellerislaw
Denne opskrift på kylling marineret i ingefær og honning med æble-sellerislaw smager himmelsk og er nem at lave i en travl hverdag.
Næringsindhold
- Energi pr. person:394 Kcal
- Fedt:25 %
- Protein:43 %
- Kulhydrat:32 %
2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 store kyllingebryster (300 g)
- Salt og peber
- 1 tsk. olivenolie
- Frisk mynte
- 2 spsk. honning
- 1 spsk. oystersauce
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. fint reven ingefær
- ¼ dl vand
- 2 stilke bladselleri
- 300 g snittet spidskål
- 1 udkernet, fintsnittet æble
- Salt og peber
- Lime
- 2 spsk. ristede saltede græskarkerner
Sådan gør du:
- Rør ingredienserne – inklusiv vand – til marinaden sammen.
- Skær kyllingebrysterne igennem et par gange på langs, drys salt og peber på, og steg dem 4-5 minutter på hver side.
- Hæld marinaden over kyllingekødet mod slutningen af stegningen, og varm og vend det hele, til kyllingen bliver sticky.
- Snit og bland alle ingredienser til salaten.
- Smag til med salt, peber og limesaft, drys med græskarkerner og servér salaten til kyllingekødet med mynte og ekstra lime.