Kylling marineret i ingefær med sellerislaw
SPONSORERET indhold

Nem ingefærkylling med æble-sellerislaw

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne opskrift på kylling marineret i ingefær og honning med æble-sellerislaw smager himmelsk og er nem at lave i en travl hverdag.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
07. feb. 2022 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 30 min

Ingredienser

2 store kyllingebryster (300 g)
Salt og peber
1 tsk. olivenolie
Frisk mynte

Sticky lime marinade:

2 spsk. honning
1 spsk. oystersauce
1 spsk. limesaft
1 spsk. fint reven ingefær
¼ dl vand

Æble-selleri-slaw:

2 stilke bladselleri
300 g snittet spidskål
1 udkernet, fintsnittet æble
Salt og peber
Lime
2 spsk. ristede saltede græskarkerner

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    394 Kcal
  • Fedt:
    25 %
  • Protein:
    43 %
  • Kulhydrat:
    32 %

Sådan gør du:

  1. Rør ingredienserne – inklusiv vand – til marinaden sammen.
  2. Skær kyllingebrysterne igennem et par gange på langs, drys salt og peber på, og steg dem 4-5 minutter på hver side.
  3. Hæld marinaden over kyllingekødet mod slutningen af stegningen, og varm og vend det hele, til kyllingen bliver sticky.
  4. Snit og bland alle ingredienser til salaten.
  5. Smag til med salt, peber og limesaft, drys med græskarkerner og servér salaten til kyllingekødet med mynte og ekstra lime.

Anbefalet til dig