Irish coffee trøfler
SPONSORERET indhold

Irish coffee trøfler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De små fine trøfler vil pynte i enhver konfektskål til jul - og så smager de sindssygt godt.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
13. nov. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(30 stk.) | Total: 30 min

Ingredienser

1 dl piskefløde
2 tsk. nescafé-pulver
200 g mørk chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
3 spsk. whisky
25 g blødt smør
4 spsk. kakaopulver
evt. små aluforme

Sådan laver du irisch coffee trøfler

  1. Kog piskefløden op.
  2. Tag den fra varmen, og rør kaffepulver og hakket chokolade i.
  3. Rør whisky i.
  4. Pisk smørret i lidt ad gangen. Stil massen i køleskab.
  5. Form små kugler med en teske, og vend kuglerne i en skål med kakaopulver.
  6. Opbevar trøffelkuglerne i køleskab i en tætsluttende boks.
  7. Kom gerne trøflerne i små aluforme ved servering.

Anbefalet til dig