
Jordbær/rabarber frosé
Ja, vi tager lige en sæson mere med frosé. Her får den sødme fra jordbær og rabarbersirup. Og en let bitterhed fra Lillét. I min bog er det et perfekt match. Husk, at jordbær fra frost ikke altid bør spises uden opkog, så frys gerne selv jordbær, så du er sikker på, at de er ok!
clock
10 minutter
plate
Drinks til 4-6 personer
Af Louisa Lorang
Ingredienser
RABARBERSIRUP:
300 g rabarber
200 g sukker
5 dl vand
DRINK:
300 g frosne jordbær
2 dl Lillét
½ flaske rosé
PYNT:
Strimler af rabarber
Citronskiver
Jordbær
Sådan laver du frosé
- Rabarbersirup: Snit rabarber i skiver, og kom dem i en gryde med sukker og vand.
- Kog op, og lad det simre i 10-15 minutter.
- Sluk og træk i 15 minutter. Sigt og frys.
PRØV OGSÅ: Hyldeblomst bellini - Drink: Blend frossen rabarbersirup med frosne jordbær, Lillét og rosé.
- Servér straks i iskolde glas.
- Pynt gerne med rabarber, citron og jordbær, og servér med sugerør.
5 fantastiske opskrifter til havefesten
Se, hvad vi ellers skriver om: Velkomstdrink, Drinks og Drikke
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu