Jordbær/rabarber frosé
SPONSORERET indhold

Jordbær/rabarber frosé

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ja, vi tager lige en sæson mere med frosé. Her får den sødme fra jordbær og rabarbersirup. Og en let bitterhed fra Lillét. I min bog er det et perfekt match. Husk, at jordbær fra frost ikke altid bør spises uden opkog, så frys gerne selv jordbær, så du er sikker på, at de er ok!

Af: Louisa Lorang Foto: Anderes Schønnemann
02. jul. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
Drinks til 4-6 personer | Total: 10 min

Ingredienser

RABARBERSIRUP:
300 g rabarber
200 g sukker
5 dl vand

DRINK:
300 g frosne jordbær
2 dl Lillét
½ flaske rosé

PYNT:
Strimler af rabarber
Citronskiver
Jordbær

Sådan laver du frosé

  1. Rabarbersirup: Snit rabarber i skiver, og kom dem i en gryde med sukker og vand.
  2. Kog op, og lad det simre i 10-15 minutter.
  3. Sluk og træk i 15 minutter. Sigt og frys.

    PRØV OGSÅ: Hyldeblomst bellini

  4. Drink: Blend frossen rabarbersirup med frosne jordbær, Lillét og rosé.
  5. Servér straks i iskolde glas.
  6. Pynt gerne med rabarber, citron og jordbær, og servér med sugerør.

Anbefalet til dig