Juletræer i marcipan
SPONSORERET indhold

Juletræer i marcipan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sådan laver du den fineste konfekt - her har vi lavet fine små træer af marcipan og nougat.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
08. dec. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk. | Total: 20 min

Ingredienser

250 g ren rå marcipan
lidt grøn levnedsmiddelfarve
3 spsk. flormelis
150 g blød nougat

Sådan laver du konfekt-juletræer

  1. Farv marcipanen med lidt grøn levnedsmiddelfarve, og ælt flormelis i. Del marcipanen i 3 stykker.
  2. Rul dem ud i 3 tynde firkanter, 18 x 12 cm, gerne på plastfilm. Læg en af dem i en form foret med husholdningsplast.
  3. Smelt nougaten over vandbad, til den er smørbar. Kom halvdelen af nougaten ud over marcipanfirkanten i formen.
  4. Læg næste plade marcipan over og resten af nougaten. Slut med en plade marcipan.
  5. Sæt formen tildækket i køleskab et par timer. Udstik juletræer, stjerner eller hvilken udstikker du nu lige har ved hånden.

Anbefalet til dig