SPONSORERET indhold
Juletræer i marcipan
Sådan laver du den fineste konfekt - her har vi lavet fine små træer af marcipan og nougat.
10 stk. |
Total: 20 min
Ingredienser
250 g ren rå marcipan
lidt grøn levnedsmiddelfarve
3 spsk. flormelis
150 g blød nougat
Sådan laver du konfekt-juletræer
- Farv marcipanen med lidt grøn levnedsmiddelfarve, og ælt flormelis i. Del marcipanen i 3 stykker.
- Rul dem ud i 3 tynde firkanter, 18 x 12 cm, gerne på plastfilm. Læg en af dem i en form foret med husholdningsplast.
- Smelt nougaten over vandbad, til den er smørbar. Kom halvdelen af nougaten ud over marcipanfirkanten i formen.
- Læg næste plade marcipan over og resten af nougaten. Slut med en plade marcipan.
- Sæt formen tildækket i køleskab et par timer. Udstik juletræer, stjerner eller hvilken udstikker du nu lige har ved hånden.