Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kartoffelpizza med løg og oliven

Kartoffelpizza med løg og oliven - opskrift fra Hendes Verden

Kartoffelpizza med løg og oliven

2-4 pizzaer
Print

1 portion pizzadej
1 portion tomatsauce
(se Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce)
Fyld:
2 løg
6 kogte kartofler (æggestore)
2 dl sorte oliven uden sten skåret
i skiver
200 g pizzaost
2 spsk. friskhakket rosmarin
eller oregano
1 spsk. olivenolie

  1. Skær løget i tynde skiver. Kog dem i letsaltet vand ca. 5 min. Afdryp dem i en sigte.
  2. Fordel tomatsaucen oven på pizzabundene. kom løg og kartofler i tynde skiver over. Drys oliven, ost og rosmarin over, og dryp med olivenolie.
  3. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min.
Se, hvad vi ellers skriver om: Pizza og Hovedret