Kartoffelpizza med løg og oliven
SPONSORERET indhold

Kartoffelpizza med løg og oliven

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

06. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
2-4 pizzaer

Ingredienser

1 portion pizzadej
1 portion tomatsauce
(se Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce)
Fyld:
2 løg
6 kogte kartofler (æggestore)
2 dl sorte oliven uden sten skåret
i skiver
200 g pizzaost
2 spsk. friskhakket rosmarin
eller oregano
1 spsk. olivenolie

  1. Skær løget i tynde skiver. Kog dem i letsaltet vand ca. 5 min. Afdryp dem i en sigte.
  2. Fordel tomatsaucen oven på pizzabundene. kom løg og kartofler i tynde skiver over. Drys oliven, ost og rosmarin over, og dryp med olivenolie.
  3. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min.