KETO opskrift: Sandwich med tunmousse
SPONSORERET indhold

KETO opskrift: Sandwich med tunmousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Optimer din fedtforbrænding med Jane Faerbers sandwich med tunmousse.

Af: Jane Faerber Foto: Columbus Leth
03. jan. 2019 | Opskrift | ALT.dk
1 person

Ingredienser

2 blomkålsbrød
50 g tun i vand
25 g blødt smør
1 tsk citronsaft
2 salatblade
70 g agurk i skiver
Salt og friskkværnet peber
Brøndkarse

Blomkålsbrød 

300 g blomkål 
50 g solsikkekerner 
50 g parmesanost 
1 tsk stødt spidskommen 
1 tsk karry 
1-2 tsk salt
3 æg 
20 g Pofiber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    458 Kcal
  • Fedt:
    36 %
  • Protein:
    28 %
  • Kulhydrat:
    7 %

Sådan gør du

  1. Dræn tun for vand og findel tunkødet med en gaffel.
  2. Rør det sammen med det bløde smør og smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Sæt moussen i køleskabet, til den skal serveres.
  4. Lun evt. blomkålsbrødene i ovnen eller på brødr isteren.
  5. Læg salatbladene på det ene stykke blomkålsbrød og fordel tunmoussen og agurkeskiver ovenpå.
  6. Saml til en sandwich med det andet stykke blomkålsbrød.

Blomkålsbrød

  1. Opvarm ovnen til 180 grader var mluft.
  2. Skær blomkålen i mindre stykker og kom dem i foodprocessoren sammen med solsikkekerner, parmesanost, krydderier og salt og blend.
  3. Tilsæt æggene og Pofiber og blend igen, til du har en grov men ensartet dej.
  4. Sæt klatter af dejen på to bageplader med bagepapir og form dem runde og flade med hænderne.
  5. Bag brødene i ovnen i ca. 20-22 minutter, eller til de er let gyldne. Tag pladen ud og let forsigtigt på brødene med en spatel.
  6. Lad dem afkøle helt på en bager ist. Opbevar dem i køleskab med madpakkepapir imellem. De kan holde sig i ca. 4-5 dage.

Anbefalet til dig