-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
To varianter koldskål: Klassisk og frugtig
Koldskål kan sagtens være kalorielet og smage godt. Prøv bare disse nemme versioner på en klassisk- og frugtig koldskål.
2 personer
Klassisk koldskål
- 1 æg
- 2 spsk. rørsukker
- 1-2 spsk. reven skal af økologisk citron
- Korn af 1 stang vanilje
- 4 dl kærnemælk, 0,5 %
- 2 spsk. creme fraiche, 9 %
- Evt. ekstra reven citronskal
- 3 dl kærnemælk, 0,5 %
- 1 dl skyr med vanilje, 0,2 %
- Korn af 1 stang vanilje
- 2 tsk. rørsukker
- 1 dl jordbær
- 1 stiftpisket æggehvide
Klassisk koldskål
- Pisk æg, rørsukker, citronskal og vaniljekorn godt sammen.
- Tilsæt kærnemælk samt creme fraiche, og pisk yderligere, til det hele er blandet.
- Servér gerne med et ekstra drys reven citronskal.
Let og frugtig
- Blend kærnemælk, skyr, vanilje og rørsukker med halvdelen af bærrene.
- Vend æggehviden i koldskålen, fordel den i skåle eller kopper og drys med de resterende hakkede jordbær.