
SPONSORERET indhold
Klassisk risengrød med kanelsukker
Lækker risengrød til små nissebørn og deres forældre. Her laver vi den gode gammeldags risengrød med smørklat og kanelsukker.
Risengrød til 4 personer |
Total: 45 min
Ingredienser
Klassisk risengrød med kanelsukker
2 ½ dl grødris
1 liter vand
1 liter sødmælk
½ dl piskefløde
¼- ½ tsk fint salt
Kanelsukker:
1 spsk stødt kanel
1 ½ dl rørsukker
lidt smør efter behag
Sådan laver du klassisk risengrød med kanelsukker
Anbring grødris og vand i en gryde, og bring det i kog. Lad det simre under låg i ca. 20 min, hvorefter du tilsætter mælken og lader grøden koge videre i yderligere 20 min.
Når risene er bløde, men stadig faste, tager du grøden af varmen og tilsætter piskefløden og salt, mens du rører rundt. Lad grøden hvile fem minutter under låg, og servér herefter med smørklat og kanelsukker.
PRØV OGSÅ: Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler