Koteletter med mozzarella
Foto: Tia Borgsmid Find opskriften her.

Koteletter med mozzarella

Prøv de lækre koteletter med mozarella, der serveres med friskkogt pasta med en god færdig pesto og blandet salat.

printer Print
plate 4 personer

4 skaftkoteletter
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
250 g frisk mozzarella
2 spsk. olivenolie

Pynt:

Frisk basilikum

Tilbehør:

Friskkogt pasta med en god færdig pesto og blandet salat

Sådan gør du

  1. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  2. Varm olien op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, ca. 4 min. på hver side.
  3. Fordel skiver af mozzarellaost og tomat over koteletterne. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Pynt med basilikum.
  4. Server koteletterne med det foreslåede tilbehør.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Svin og Hovedret