Koteletter med mozzarella
SPONSORERET indhold

Koteletter med mozzarella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv de lækre koteletter med mozarella, der serveres med friskkogt pasta med en god færdig pesto og blandet salat.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmid
01. feb. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 skaftkoteletter
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
250 g frisk mozzarella
2 spsk. olivenolie

Pynt:

Frisk basilikum

Tilbehør:

Friskkogt pasta med en god færdig pesto og blandet salat

Sådan gør du

  1. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  2. Varm olien op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, ca. 4 min. på hver side.
  3. Fordel skiver af mozzarellaost og tomat over koteletterne. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Pynt med basilikum.
  4. Server koteletterne med det foreslåede tilbehør.

Anbefalet til dig