
SPONSORERET indhold
Koteletter med mozzarella
Prøv de lækre koteletter med mozarella, der serveres med friskkogt pasta med en god færdig pesto og blandet salat.
4 personer
Ingredienser
4 skaftkoteletter
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
250 g frisk mozzarella
2 spsk. olivenolie
Pynt:
Frisk basilikum
Tilbehør:
Friskkogt pasta med en god færdig pesto og blandet salat
Sådan gør du
- Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
- Varm olien op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, ca. 4 min. på hver side.
- Fordel skiver af mozzarellaost og tomat over koteletterne. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Pynt med basilikum.
- Server koteletterne med det foreslåede tilbehør.