-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Krydret rejecocktail
Prøv en lækker krydret version af en rejecocktail med koriander, chili og blodappelsin.
4
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 25 min.
- Kogetid:
- 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 dl appelsinsaft (gerne af blodappelsin)
- 1 dl citronsaft
- 1-2 fed hvidløg
- ½ tsk knust tørret chili eller ½ frisk chili
- 1 lille rødløg
- 2-3 stilke blegselleri
- 1 rød peberfrugt
- 300 g rejer
- 1-2 spsk olivenolie
- 1 bdt frisk koriander
- salt
- Tilbehør: grøn salat, citronbåde og brød
Fremgangsmåde: Sådan laver du en krydret rejecocktail
- Kog appelsinsaft, citronsaft og knust hvidløg 10 min. og hæld det over i en skål.
- Tilsæt knust eller finthakket chili og lad det afkøle.
- Pil rødløget, halver det og snit det meget fint.
- Skræl selleristilkene og snit dem fint på skrå.
- Vask peberfrugten og skær den i tynde strimler.
- Vend rejer sammen med grønsager og den afkølede marinade.
- Tilsæt olivenolie, hakket koriander og smag til med salt.
- Anret i portionsglas eller en skål med fintsnittet grøn salat og citronbåde.