Kyllingelår med korn og broccoli
SPONSORERET indhold

Kyllingelår med korn og broccoli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En hurtig simreret, fuld af smag, du nemt kan bikse sammen på en hverdagsaften.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
09. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

350 kcal pr. portion
200 g champignon
fedtstof til stegning
1 kg kyllingelår
1 tsk karry
1 tsk spidskommen
5 dl hønsekødsfond
100 g sukkerærter
100 g perlerug
frisk løvstikke
1-2 broccoli-stokke alt efter størrelse
salt og peber

Sådan gør du:

1. Skær champignon i skiver.

2. Svits kyllingelår og champignon i fedtstof i en dyb pande sammen med karry og stødt spidskommen i ca. 2-3 minutter.

3. Tilsæt fond, sukkerærter og perlerug, og lad det simre i ca. 15 minutter under låg.

4. Del broccolien i buketter, og kom dem med de sidste 5 minutter. Smag til med salt og peber.

5. Anret i dybe tallerkener, og pynt med frisk løvstikke lige inden servering.

PRØV OGSÅ: Nordisk flerkornsgrød

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/ opskrifter