-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Kyllingelår med korn og broccoli
En hurtig simreret, fuld af smag, du nemt kan bikse sammen på en hverdagsaften.
4
Ingredienser
- 350 kcal pr. portion
- 200 g champignon
- fedtstof til stegning
- 1 kg kyllingelår
- 1 tsk karry
- 1 tsk spidskommen
- 5 dl hønsekødsfond
- 100 g sukkerærter
- 100 g perlerug
- frisk løvstikke
- 1-2 broccoli-stokke alt efter størrelse
- salt og peber
Sådan gør du:
- 1. Skær champignon i skiver.
- 2. Svits kyllingelår og champignon i fedtstof i en dyb pande sammen med karry og stødt spidskommen i ca. 2-3 minutter.
- 3. Tilsæt fond, sukkerærter og perlerug, og lad det simre i ca. 15 minutter under låg.
- 4. Del broccolien i buketter, og kom dem med de sidste 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- 5. Anret i dybe tallerkener, og pynt med frisk løvstikke lige inden servering.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/ opskrifter
PRØV OGSÅ: Nordisk flerkornsgrød