Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kyllingeschnitzler med rosmarin
Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox

Kyllingeschnitzler med rosmarin - opskrift fra Hendes Verden

Kyllingeschnitzler med rosmarin

Nem aftensmad med kylling - lækker og sommerlig mad med kyllingebryst, kartofler og tomat.

(4 pers.)
Print

500 g kyllingebrystfileter
salt, peber
2 spsk. finthakket frisk rosmarin
olie til stegning
1 kg små skrubbede nye kartofler
1 glas færdig aïoli el. pesto
Tilbehør:
tomatsalat

Skær kyllingebrystfileterne igennem på tværs, så de hver danner 2 kyllingeschnitzler. 

Bank dem evt. lidt flade med en kødhammer. Krydr dem med salt, peber og rosmarin. Steg schnitzlerne på en pande i olie. Tjek, at de er gennemstegte. 

Kog kartoflerne ca. 15-18 min. i letsaltet vand. Afdryp dem. Server schnitzlerne med kartofler, aïoli og tomatsalat.

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk og Hovedret