Lækre squash-fladbrød
SPONSORERET indhold

Lækre squash-fladbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse lækre fladbrød er fyldte med squash og er perfekte både til frokost, som snack eller forret.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
07. jul. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
8 stk.

Ingredienser

Fladbrød:

25 g gær
3 dl lunkent vand
2 tsk. sukker
1 æg
50 g smeltet smør
1 tsk. salt
150 g fuldkornshvedemel
ca. 500 g hvedemel

Fyld:

1 squash, ca. 250 g
125 g frisk mozzarella
2 spsk. olivenolie
salt og peber
1 spsk. tørret oregano
2 spsk. sesamfrø gerne sorte

Sådan gør du:

  1. Fladbrød: Udrør gæren i vandet, og tilsæt sukkeret. Lad det stå 10 min., til det bobler.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen grundigt. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 1 time.
  3. Del dejen i 8 portioner. Rul dem til kugler, og form dem til runde flade brød ca. ½ cm tykke. Efterhæv dem 15 min. Pensl dem med sammenpisket æg. Bag brødene ved 225 gr. i 5 min.
  4. Fyld: Skræl squashen, og skræl spåner af den med en skrællekniv. Fordel dem over brødene. Fordel reven mozzarella over.
  5. Dryp med olivenolie, og krydr med salt, peber og oregano. Drys sesamfrø over. Stil brødene i ovnen yderligere 10-15 min.

Anbefalet til dig