
SPONSORERET indhold
Lækre squash-fladbrød
Disse lækre fladbrød er fyldte med squash og er perfekte både til frokost, som snack eller forret.
8 stk.
Ingredienser
Fladbrød:
25 g gær
3 dl lunkent vand
2 tsk. sukker
1 æg
50 g smeltet smør
1 tsk. salt
150 g fuldkornshvedemel
ca. 500 g hvedemel
Fyld:
1 squash, ca. 250 g
125 g frisk mozzarella
2 spsk. olivenolie
salt og peber
1 spsk. tørret oregano
2 spsk. sesamfrø gerne sorte
Sådan gør du:
- Fladbrød: Udrør gæren i vandet, og tilsæt sukkeret. Lad det stå 10 min., til det bobler.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen grundigt. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 1 time.
- Del dejen i 8 portioner. Rul dem til kugler, og form dem til runde flade brød ca. ½ cm tykke. Efterhæv dem 15 min. Pensl dem med sammenpisket æg. Bag brødene ved 225 gr. i 5 min.
- Fyld: Skræl squashen, og skræl spåner af den med en skrællekniv. Fordel dem over brødene. Fordel reven mozzarella over.
- Dryp med olivenolie, og krydr med salt, peber og oregano. Drys sesamfrø over. Stil brødene i ovnen yderligere 10-15 min.
Tip
Bland evt. flagesalt og sorte sesamfrø i en lille skål, som du kan sætte på bordet ved servering.