-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Tranebærkompot
Friske tranebær kan købes i november og december i de fleste større supermarkeder. Alternativ kan frosne bruges. Her får du opskriften på den klassiske tranebærsauce, eller cranberry sauce, som hører sig til en rigtig Thanksgiving kalkun.
7
Tranebærkompot
- 340 g tranebær (1 pose)
- 180 g sukker
- 1½ dl vand
- saft og fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin.
Sådan laver du tranekompot
- 1. Skyl bærrene og gå dem efter for stilke og blade. Kom dem i en gryde sammen med sukker, vand, appelsinsaft og skal.
- 2. Lad det koge sammen i 5-10 min til bærrene brister, og det begynder at koge sammen.
- 3. Tag kompotten af varmen og hæld den i en beholder eller en serveringsskål. Kompotten tykner, når den køler ned, og får konsistens som syltetøj.