Tranebærkompot opskrift
Foto: Line Thit Klein Tranebærkompot

Tranebærkompot opskrift

Tranebærkompot

Friske tranebær kan købes i november og december i de fleste større supermarkeder. Alternativ kan frosne bruges. Her får du opskriften på den klassiske tranebærsauce, eller cranberry sauce, som hører sig til en rigtig Thanksgiving kalkun.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 7 Person(er)

Tranebærkompot

 

340 g tranebær (1 pose)
180 g sukker
1½ dl vand
saft og fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin.

Sådan laver du tranekompot

1. Skyl bærrene og gå dem efter for stilke og blade. Kom dem i en gryde sammen med sukker, vand, appelsinsaft og skal.

2. Lad det koge sammen i 5-10 min til bærrene brister, og det begynder at koge sammen.

3. Tag kompotten af varmen og hæld den i en beholder eller en serveringsskål. Kompotten tykner, når den køler ned, og får konsistens som syltetøj.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kompot, Thanksgiving og Tilbehør