SPONSORERET indhold
Laks med miso, soja & nigella
Lækker fisk på menuen.
4
Ingredienser
½ dl hvid miso
3 spsk sojasauce
1 spsk riseddike
2 tsk sesamolie
1 spsk kogende vand
4 laksefileter a 125 g
1 spsk nigella
250 g grønne asparges
1 tsk olivenolie
salt, peber
400 g fuldkorns-baguette
Sådan gør du: Pisk miso, sojasauce, riseddike og sesamolie med kogende vand. Pensl blandingen over fisken, drys nigella på, og pak den i bagepapir. Bag fisken ved 200° i 10-12 minutter. Spar på saltet, da både miso og sojasauce salter en del i sig selv. Varm olien i en stor pande, og rist asparges og ærteskud i et par minutter. Ryst panden undervejs, og drys salt og peber på, før de serveres til fisken.
● ● ● Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30%, protein 28%, kulhydrat 42%