laks med miso
SPONSORERET indhold

Laks med miso, soja & nigella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker fisk på menuen.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
10. jun. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

½ dl hvid miso
3 spsk sojasauce
1 spsk riseddike
2 tsk sesamolie
1 spsk kogende vand
4 laksefileter a 125 g
1 spsk nigella
250 g grønne asparges
1 tsk olivenolie
salt, peber
400 g fuldkorns-baguette

Sådan gør du: Pisk miso, sojasauce, riseddike og sesamolie med kogende vand. Pensl blandingen over fisken, drys nigella på, og pak den i bagepapir. Bag fisken ved 200° i 10-12 minutter. Spar på saltet, da både miso og sojasauce salter en del i sig selv. Varm olien i en stor pande, og rist asparges og ærteskud i et par minutter. Ryst panden undervejs, og drys salt og peber på, før de serveres til fisken.

● ● ● Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30%, ­protein 28%, kulhydrat 42%