-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Lav din egen rabarbersalsa
Sød og stærk på samme tid. Brug den krydrede salsa til sommerens grillede kød eller sammen med en god pate på et stykke ristet brød.
1 finthakket løg
1 spsk. olivenolie
4 stilke rabarber, hakkede
1 spsk. rødvinseddike
1 spsk. mørk rom
2 tsk. flydende honning
2 fed hvidløg, finthakket
1⁄4 tsk. chiliflager
1 tsk. stødt kardemomme
evt. tørrede frugter som tranebær eller rosiner
Annonce
1. Varm olien i en gryde. Sauter lø- get i et par minutter. Tilsæt resten af ingredienserne, og bring i kog.
2. Skru ned for varmen, og lad sal- saen simre i 10 min. under låg. Tag gryden af varmen, og lad lå- get blive på i yderligere 5 min. Smag salsaen til, og tilsæt evt. mere honning eller rom.