Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på lynstegt oksekød
Foto: Andreas Wiking Lynstegt oksekød med grønt tilbehør

Opskrift på lynstegt oksekød

Lynstegt oksekød i grønt selskab

4
Print

600 g oksekød i wokstrimler
1 dl hoisin sauce
1/2 tsk knust chili (sambal oelek)
1 tsk knust ingefær
3 dl ris
300 g sugar snap peas
500 g pak choi, gerne de helt små
1 bdt. forårsløg
1 spsk olie
salt, peber
frisk koriander.

Energi pr. person:
531 Kcal
Fedt:
16 %
Protein:
33 %
Kulhydrant:
51 %

Sådan gør du

Vend kødet i en marinade af hoisinsauce, chili og ingefær og lad det trække mindst 30 minutter.

Kog risene som anvist på pakken.

Halvér sugar snap peas og pak choi på langs og snit forårsløgene.

Lad kødet dryppe af, men gem marinaden.

Lynsteg kødet i olie 2 minutter, tag det af panden og stil til side.

Lynsteg ærter og pak choi 2-3 minutter, hæld forårsløgene ved og lynsteg yderligere 1 minut, inden kødet og marinaden blandes ved. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber. Drys med koriander og servér med ris.

Se, hvad vi ellers skriver om: Oksekød, Kinesisk mad og Hovedret