-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Manitoba surdejsbrød med græskarkerner
Manitoba hvedemel kommer fra Canada og kaldes også for verdens bedste hvede på grund af melets høje glutenindhold, som giver et ekstra spændstigt og lækkert brød.
1 brød
Ingredienser
- 1 portion surdej (se her på siderne
Desuden:
- 5 g gær
- 3½ dl lunkent vand
- 250 g fuldkornshvedemel, gerne fuldkornsmanitobahvedemel
- 100 g grofthakkede græskarkerner
- 2 tsk. salt
- ca. 350 g hvedemel, gerne manitobahvedemel eller tipo 00 hvedemel
Sådan gør du:
- Udrør gæren i vandet. Rør surdejen i. Rør fuldkornsmelet og græskarkerner i. Lad blandingen forhæve ca. 15 min. Tilsæt salt og hvedemel.
- Ælt dejen meget smidig, ca. 10 min. Stil dejen til hævning ca. 3 timer dækket med et rent klæde
- Form et ovalt brød af dejen på bagepapir. Lad den efterhæve 30 min. under et rent klæde. Snit brødet med en skarp kniv. Pensl med vand.
- Bag brødet ved 225 gr. på andennederste ovnribbe ca. 40 min.