Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på marinerede linser med tuncreme
Foto: Mikkel Adsbøl Marinerede linser med tuncreme og krydderurter

Opskrift på marinerede linser med tuncreme

Marinerede linser med tuncreme og krydderurter

4
Print

200 g linser, kogte
3 spsk olivenolie
saft af ½ citron
havsalt

Tuncreme
1 dåse tun i vand
3 spsk økologisk mayonnaise på glas
4 spsk 10 % yoghurt
saft af ½ citron
havsalt og peber
1 bundt basilikum hakket
1 bundt mynte hakket

Sådan laver du opskriften

Når linserne er afkølet, blandes de med olie, citron og havsalt. Lav tuncremen ved at røre alle ingredienserne sammen, og server den sammen med linserne og krydderurterne.

 

 
Se, hvad vi ellers skriver om: Linser, Tunmousse, Fisk, Dansk mad, Louise Bruun, Forret og Frokost