Mørbrad a la thai
Lækker mørbrad a la thai.

Mørbrad a la thai

Mørbrad a la thai

Måske har du været i Thailand, måske drømmer du om at komme dertil. Her er en lækker mørbradret, inspireret af maden på de kanter.

printer Print
clock 35 minutter
plate Mørbrad a la thai til 4 personer

Mørbrad a la thai

 

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.


1 afpudset svinemørbrad
2 spsk. olie
2-4 tsk. rød karrypasta
1 dåse kokosmælk
1-2 tsk. sambal oelek
2 spsk. fiskesovs
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
50 g finthakkede peanuts


Tilbehør:
ris og dampede broccoli-buketter

Sådan laver du mørbrad a la thai

 
1. Skær mørbraden i ½ cm tykke skiver.

2. Varm en wok eller stegepande godt op med olie, og tilsæt den røde karrypasta. Lynsteg kødet 3-4 min.

3. Tilsæt kokosmælk, sambal oelek, fiskesovs, sukker, salt og peanuts. Kog det sammen ca. 5 min.

4. Servér med kogte ris og broccoli.

Se, hvad vi ellers skriver om: Svin, Mørbrad og Hovedret