Muffins med marcipan og chokolade

Foto: Mikkel Adsbøl

Muffins med marcipan og chokolade - opskrift fra Hendes Verden

Muffins med marcipan og chokolade

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 14-16 stk.
Ingredienser

Muffindej:
125 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
100 g revet ren rå marcipan
75 g hakket mørk chokolade
1 tsk. revet usprøjtet appelsinskal
1 dl mælk
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Frosting:
4-5 spsk. past. æggehvider
1 tsk. citronsaft
350 g flormelis
125 g blødt smør
korn af 1 vaniljestang
rød, gul og grøn levnedsmiddelfarve
3 slags kagedrys i de samme farver

  1. Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør marcipan med mælk, chokolade, appelsinskal, hvedemel og bagepulver.
  2. Smør 14-16 muffinforme. Kom dejen i. Bag dem ca. 25-30 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
  3. Pynt kagerne med frosting, som du sprøjter ud med en kagesprøjtepose med stjernetylle. Sæt evt. hjerter på pind i, og pynt med mynte.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert