SPONSORERET indhold
Muffins med parmaskinke og ost
Muffins behøver ikke kun at være kager. Her har vi puttet parmaskinke og ost i og så kan de serveres til en lækker brunch.
10 stk.
Ingredienser
Muffins med parmaskinke og ost
200 g hvedemel
50 g fuldkornshvedemel
1 spsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 tsk. stødt basilikum/timian eller oregano/timian
2 dl kærnemælk eller A38
1 stort æg
¼ dl olivenolie
40 g finthakket, lufttørret skinke
25 g revet parmesan
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
- Pisk kærnemælk eller A38, æg og olie sammen for sig selv, og rør denne blanding med de tørre ingredienser til en ensartet dej. Vend skinke og ost i til sidst.
- Fyld dejen i velsmurte muffinforme eller muffinforme af papir, og bag dem ved 200 gr. i ca. 20 min. eller ved 175 gr. på varmluft.