Myntecoleslaw med ananas
SPONSORERET indhold

Myntecoleslaw med ananas

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ananas og mynte eeelsker hinanden. Også i det søde køkken. Husk, at frugten skal være moden – den skal virkelig dufte af ananas. Vil du give salaten lidt ekstra krudt, kan du enten blande karry eller rosapeber i salaten. Til 4 - 6 personer

Af: Tina Scheftelowitz Foto: PR
20. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1,2 kg moden ananas
400 g hvidkål
ca. 4 spsk friskpresset
limesaft
ca. 3 spsk flydende honning
¼ tsk rosapeber (eller karry, kan udelades)
salt
1 stort bdt frisk mynte

Sådan gør du:

Skær top og bund af ananassen. Stil den på højkant og snit skallen af med en skarp kniv oppefra og nedefter. Skær så dybt, at du får de sorte „prikker" nogenlunde med. Skær i kvarter på langs og skær den midterste, seje del væk på alle fire kvarter. Skær resten i ca. 1 x 1 cm store terninger.

LÆS OGSÅ: Bananmuffins

Fjern kålens stok og yderblade og snit kålen helt fint. Bland ananas og kål i en skål.

Bland en dressing af limesaft, honning, letknust rosapeber eller karry og salt og vend dressingen i salaten. Pil bladene af mynten, skyl og tør dem i en salatslynge.

Servering: Hak mynten groft lige inden servering og vend den i salaten.

LÆS OGSÅ: Weekendmenu: hjemmelavet thai-mad