Opskrift på myntemarineret ananas med vaniljeis

Opskrift på myntemarineret ananas med vaniljeis

Myntemarineret ananas med vaniljeis

En simpel og smadderdelikat lille dessert bestående af små ananastern marineret i myntesukker serveret sammen med en kugle cremet vaniljeis. Perfekt både til hverdag og i weekenden.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

Af Maja Ambeck Vase

300 g sød ananas
15 mynteblade + ekstra til pynt
2 spsk sukker
4 kugler vaniljeis
(eller hvid chokolade-is)

Sådan gør du

Skær ananas i bittesmå tern, og kom dem i en skål. Stød mynteblade og sukker i en morter, og bland myntesukker og ananastern godt sammen. Fordel de myntemarinerede ananastern i ­fire skåle, og top med en kugle vaniljeis. Pynt med små my­nteblade, og server straks.

Tip: Erstat vaniljeisen med skyr, og du har pludselig en morgenmad i verdensklasse.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hjemmelavet is og Dessert