Myslimuffins

Foto: Maria Nielsen Myslimuffins og skyr med bær og honning

Myslimuffins

Myslimuffins og skyr med bær og honning

En superlækker morgenmad, der også fungerer smukt som brunch og sætter gang i fedtforbrændingen allerede fra morgenstunden af.

En superlækker morgenmad, der også fungerer smukt som brunch og sætter gang i fedtforbrændingen allerede fra morgenstunden af.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

Myslimuffins
10 stk.

15 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk salt
1 spsk honning
1 spsk koldpresset raps- eller hørfrøolie
50 g fuldkornshvedemel
100 g fibermysli (Urtekram)
250 g hvedemel
Drys: Fibermysli

Skyr med frisk frugt
½ liter skyr
2 spsk akaciehonning
2 spsk gojibær
1,5 dl All-Bran
250 g granatæblekerner, hindbær og blåbær

Sådan gør du:

Myslimuffins
Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt salt, honning, olie samt fuldkornsmel og mysli. Rør dejen sammen, rør hvedemelet i og rør og slå dejen jævn.
Dæk dejen til og lad den hæve lunt en time.
Fordel den herefter i muffinforme af papir, drys lidt fibermysli på toppen og sæt brødene i en kold ovn.
Tænd ovnen på 200° og bag brødene i 30 minutter.
Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist. Server dine lune muffins med osten, frisk frugt og en kop varm te med masser af frisk mynte

Energi pr. person: 250 kcal., fedt 18%, protein 22%, kulhydrat 60%


Skyr med frisk frugt
Smag skyren til med honning, fordel den i glas eller skåle og top med bær og kerner samt All-Bran.

Energi pr. person: 180 kcal., fedt 7%, protein 37%, kulhydrat 56%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund morgenmad og Morgenmad