Myslimuffins
SPONSORERET indhold

Myslimuffins og skyr med bær og honning

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En superlækker morgenmad, der også fungerer smukt som brunch og sætter gang i fedtforbrændingen allerede fra morgenstunden af.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nielsen
27. mar. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Myslimuffins
10 stk.

15 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk salt
1 spsk honning
1 spsk koldpresset raps- eller hørfrøolie
50 g fuldkornshvedemel
100 g fibermysli (Urtekram)
250 g hvedemel
Drys: Fibermysli

Skyr med frisk frugt
½ liter skyr
2 spsk akaciehonning
2 spsk gojibær
1,5 dl All-Bran
250 g granatæblekerner, hindbær og blåbær

Sådan gør du:

Myslimuffins
Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt salt, honning, olie samt fuldkornsmel og mysli. Rør dejen sammen, rør hvedemelet i og rør og slå dejen jævn.
Dæk dejen til og lad den hæve lunt en time.
Fordel den herefter i muffinforme af papir, drys lidt fibermysli på toppen og sæt brødene i en kold ovn.
Tænd ovnen på 200° og bag brødene i 30 minutter.
Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist. Server dine lune muffins med osten, frisk frugt og en kop varm te med masser af frisk mynte

Energi pr. person: 250 kcal., fedt 18%, protein 22%, kulhydrat 60%


Skyr med frisk frugt
Smag skyren til med honning, fordel den i glas eller skåle og top med bær og kerner samt All-Bran.

Energi pr. person: 180 kcal., fedt 7%, protein 37%, kulhydrat 56%