Naanbrød bagt over bål
SPONSORERET indhold

Naanbrød bagt over bål

Vi fejrer de lange aftener med at lave brød over bålet!

Foto: Christian Petersen & Henrik Freek Christensen
11. jul. 2015 | Opskrift | BoligLiv


NAANBRØD BAGT OVER BÅL

Tid: ca. 30 minutter
(4 brød)

Dej:
4 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
1½ dl vand

Drys:
flagesalt
peber
knuste sesamfrø
evt. knust hvidløg
olie til pensling og stegning

1. Kom alle ingredienserne til dejen i en skål, og ælt dem grundigt sammen. Del dejen i fire lige store stykker, og form dem som boller.

2. Tryk bollerne flade mellem hænderne. De skal være ret tynde, ca. ½ cm. Pensl dem med lidt olie, og drys flagesalt, peber, sesamfrø og evt. hvidløg efter smag på brødene.

3. Bag brødene på en tør pande. Vend brødene, når de begynder at blive gyldne, og bag dem færdige på den anden side. De skal have ca. 5 minutter på hver side. Vend dem evt. flere gange.


SE OGSÅ: Pandestegte fladbrød
SE OGSÅ: Hjemmebagt rugbrød - så let er det!
SE OGSÅ: Hjemmebagte rustikke snobrød med kerner