
One pot med torsk
One pot er en nem måde at lave aftensmad på. Prøv bare denne med torsk og spinat.
preparation
Total: 15 minutter
plate
2 personer
Af Marie Melchior
Ingredienser
50 g smør
250 g babyspinat
1 fed hvidløg
300 g torskeloin
50 g friskrevet parmesan
salt og peber
Tilbehør:
citronbåde
brød
Sådan gør du:
- Smør en sautépande eller bredbundet gryde med halvdelen af smørret.
- Skyl spinaten, og læg den i gryden.
- Pil hvidløg, og mas det med bagsiden af en kniv. Læg det maste hvidløgsfed i gryden.
- Skær fisken i mindre stykker, og læg den ovenpå spinaten.
- Drys revet parmesan over fisken, og fordel resten af smørret ovenpå i små stykker, krydr med salt og peber.
- Læg låg på gryden, og sæt den på blusset. Tænd for høj varme, og steg i 7 min. Nu er fisken klar!
- Server citronbåde og godt brød til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Torsk, Fisk, Sund aftensmad, One pot og Hovedret
Få vores NYHEDSBREV: