One pot med torsk
SPONSORERET indhold

Aftensmad på 15 minutter: One pot med torsk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

One pot er en nem måde at lave aftensmad på. Prøv bare denne med torsk og spinat. Den lækre one pot tager kun 15 minutter at lave og så smager den helt vidunderligt. Det er hverken svært eller besværligt at få fisk til aftensmad, når du laver den som one pot. Se hvordan, du gør lige her:

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
07. aug. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
2 personer | Total: 15 min

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 50 g smør
  • 250 g babyspinat
  • 1 fed hvidløg
  • 300 g torskeloin
  • 50 g friskrevet parmesan
  • salt og peber
  • Tilbehør: citronbåde brød

Sådan gør du:

  1. Smør en sautépande eller bredbundet gryde med halvdelen af smørret.
  2. Skyl spinaten, og læg den i gryden.
  3. Pil hvidløg, og mas det med bagsiden af en kniv. Læg det maste hvidløgsfed i gryden.
  4. Skær fisken i mindre stykker, og læg den ovenpå spinaten.
  5. Drys revet parmesan over fisken, og fordel resten af smørret ovenpå i små stykker, krydr med salt og peber.
  6. Læg låg på gryden, og sæt den på blusset. Tænd for høj varme, og steg i 7 min. Nu er fisken klar!
  7. Server citronbåde og godt brød til.

Anbefalet til dig