One pot med torsk

Foto: Betina Hastoft Nem aftensmad på 15 minutter. Så lækkert!

Aftensmad på 15 minutter: One pot med torsk

One pot er en nem måde at lave aftensmad på. Prøv bare denne med torsk og spinat. Den lækre one pot tager kun 15 minutter at lave og så smager den helt vidunderligt. Det er hverken svært eller besværligt at få fisk til aftensmad, når du laver den som one pot. Se hvordan, du gør lige her:

star star star star star
(6) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate 2 personer

Det skal du bruge:

  • 50 g smør
  • 250 g babyspinat
  • 1 fed hvidløg
  • 300 g torskeloin
  • 50 g friskrevet parmesan
  • salt og peber
  • Tilbehør: citronbåde brød

Sådan gør du:

  1. Smør en sautépande eller bredbundet gryde med halvdelen af smørret.
  2. Skyl spinaten, og læg den i gryden.
  3. Pil hvidløg, og mas det med bagsiden af en kniv. Læg det maste hvidløgsfed i gryden.
  4. Skær fisken i mindre stykker, og læg den ovenpå spinaten.
  5. Drys revet parmesan over fisken, og fordel resten af smørret ovenpå i små stykker, krydr med salt og peber.
  6. Læg låg på gryden, og sæt den på blusset. Tænd for høj varme, og steg i 7 min. Nu er fisken klar!
  7. Server citronbåde og godt brød til.
star star star star star
(6) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Torsk, Fisk, Sund aftensmad, One pot og Hovedret