One pot med torsk
Foto: Betina Hastoft Nem aftensmad på 15 minutter

One pot med torsk

One pot er en nem måde at lave aftensmad på. Prøv bare denne med torsk og spinat.

printer Print
clock 15 minutter
plate 2 personer

50 g smør
250 g babyspinat
1 fed hvidløg
300 g torskeloin
50 g friskrevet parmesan
salt og peber

Tilbehør:

citronbåde
brød

Sådan gør du:

  1. Smør en sautépande eller bredbundet gryde med halvdelen af smørret.
  2. Skyl spinaten, og læg den i gryden.
  3. Pil hvidløg, og mas det med bagsiden af en kniv. Læg det maste hvidløgsfed i gryden.
  4. Skær fisken i mindre stykker, og læg den ovenpå spinaten.
  5. Drys revet parmesan over fisken, og fordel resten af smørret ovenpå i små stykker, krydr med salt og peber.
  6. Læg låg på gryden, og sæt den på blusset. Tænd for høj varme, og steg i 7 min. Nu er fisken klar! Server citronbåde og godt brød til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Torsk, Fisk, Sund aftensmad og Hovedret