-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Ovnstegt kylling med kartofler og tzatziki
En rigtig lækker ret, der både er velegnet til hverdag og til gæster. Kyllingeretten er med græsk inspiration.
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 35 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 kyllingebrystfileter (275 g)
- 300 g store kartofler (i både)
- salt og peber
- ½+½ spsk olivenolie
- 2 rødløg (i både)
- 1 spsk frisk oregano
- eller 1 tsk tørret oregano
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Vend kartoffelbåde med salt, friskkværnet peber og 1/2 spsk olivenolie og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen ca. 35 min.
- Rør 1/2 spsk olivenolie med oregano, salt og peber. Vend rødløg og kød i oregano-olien og læg det i et ovnfast fad med bagepapir. Sæt det i ovnen 25 min.
- Tzatziki: Flæk 1/2 agurk på langs og skrab kernerne ud. Snit agurken i tynde skiver, vend dem i en skål med 1/4 tsk salt og lad dem trække 15 min.
- Lad agurkestykkerne dryppe af og vend dem i 21/2 dl græsk yoghurt sammen med 1 fed knust hvidløg og friskkværnet peber.