-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Pasta alla Norma
Så enkelt, så godt og så klassisk. Den klassiske sicilianske pastaret med auberginer, tomat, hvidløg & basilikum er nem at lave og smager himmelsk!
Pasta alla Norma til 4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 300 g fuldkornslinguine
- 2 spsk olivenolie
- 2 grofthakkede auberginer
- salt, peber
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 1 bdt. friskhakket basilikum
- 1 dåse flåede cherrytomater
- lidt kogevand fra pastaen
- lys balsamico
- 1 knsp sukker
- Tilbehør:
- frisk oregano
- 1 bøtte ricotta
- 50 g reven pecorino
Sådan laver du pasta alla Norma
- 1. Kog, afdryp, og hold pastaen varm. Gem lidt af kogevandet.
- 2. Varm olien i en stor pande, og steg auberginerne gyldne. Krydr med salt og peber. Tilsæt hvidløg, basilikum og tomater, og lad retten simre i 10-15 minutter.
- 3. Spæd evt. med lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med balsamico, sukker samt evt. yderligere krydderier.
- 4. Vend pastaen med saucen, og server med frisk oregano, ricotta og pecorino.
- Energi pr. person: 470 kcal, fedt 27%, protein 17%, kulhydrat 56%