Klassisk pastaret med auberginer, tomat, hvidløg & basilikum
SPONSORERET indhold

Pasta alla Norma

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Så enkelt, så godt og så klassisk. Den klassiske sicilianske pastaret med auberginer, tomat, hvidløg & basilikum er nem at lave og smager himmelsk!

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
12. jun. 2017 | Opskrift | Fit living
Pasta alla Norma til 4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

300 g fuldkornslinguine
2 spsk olivenolie
2 grofthakkede auberginer
salt, peber
2 fed finthakkede hvidløg
1 bdt. friskhakket basilikum
1 dåse flåede cherrytomater
lidt kogevand fra pastaen
lys balsamico
1 knsp sukker

Tilbehør:
frisk oregano
1 bøtte ricotta
50 g reven pecorino

Sådan laver du pasta alla Norma

1. Kog, afdryp, og hold pastaen varm. Gem lidt af kogevandet.

2. Varm olien i en stor pande, og steg auberginerne gyldne. Krydr med salt og peber. Tilsæt hvidløg, basilikum og tomater, og lad retten simre i 10-15 minutter.

3. Spæd evt. med lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med balsamico, sukker samt evt. yderligere krydderier.

4. Vend pastaen med saucen, og server med frisk oregano, ricotta og pecorino.

Energi pr. person: 470 kcal, fedt 27%, protein 17%, kulhydrat 56%

Anbefalet til dig