Pink gløgg med granatæblesaft og rose
Foto: Line Thit Klein En velsmagende gløgg med den fineste pink farve ❤

Opskrift på gløgg med rosévin

Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin

Skøn og anderledes pink gløgg 💖 Julens bedste gløgg er lavet på rosevin og granatæblesaft. Få opskriften på den fineste hjemmelavede gløgg, som du laver med rosevin og granatæblesaft.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 45 minutter
plate Giver ca. 1 ½ liter gløgg - til ca. 8 personer

1 dl granatĂŚblesaft
1 dl vand
2 stjerneanis
1 stykke frisk ingefĂŚr uden skrĂŚl
3 kardemommekapsler
1 usprøjtet appelsin, skallen heraf
1 ½ flaske rosÊvin
50 g tørrede tranebÌr
1 ½ dl sød sherry
½ dl snaps
smag til med rørsukker

Sådan laver du pink gløgg

  1. Varm granatæblesaften op med vand, stjerneanis, ingefær, kardemommekapsler
    og appelsinskal − lad simre i 10 min, og lad trække i ½ time.
  2. Tilsæt rosévin, tranebær, sherry og snaps, lun gløggen op, den må ikke komme i nærheden af at koge, da alkoholen ellers fordamper.
  3. Smag til med rørsukker, og servér den varm.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Gløgg og Drikke