
SPONSORERET indhold
Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin
Skøn og anderledes pink gløgg 💖 Julens bedste gløgg er lavet på rosevin og granatæblesaft. Få opskriften på den fineste hjemmelavede gløgg, som du laver med rosevin og granatæblesaft.
Giver ca. 1 ½ liter gløgg - til ca. 8 personer |
Total: 45 min
Ingredienser
1 dl granatæblesaft
1 dl vand
2 stjerneanis
1 stykke frisk ingefær uden skræl
3 kardemommekapsler
1 usprøjtet appelsin, skallen heraf
1 ½ flaske rosévin
50 g tørrede tranebær
1 ½ dl sød sherry
½ dl snaps
smag til med rørsukker
Sådan laver du pink gløgg
- Varm granatæblesaften op med vand, stjerneanis, ingefær, kardemommekapsler
og appelsinskal − lad simre i 10 min, og lad trække i ½ time. - Tilsæt rosévin, tranebær, sherry og snaps, lun gløggen op, den må ikke komme i nærheden af at koge, da alkoholen ellers fordamper.
- Smag til med rørsukker, og servér den varm.