Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Pink gløgg med granatæblesaft og rose
Foto: Line Thit Klein En velsmagende gløgg med den fineste pink farve ❤

Opskrift på gløgg med rosévin

Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin

Den fineste hjemmelavede gløgg, lavet på rosevin og granatæblesaft.

clock 45 minutter
printer Print
plate Giver ca. 1 ½ liter gløgg - til ca. 8 personer

1 dl granatæblesaft
1 dl vand
2 stjerneanis
1 stykke frisk ingefær uden skræl
3 kardemommekapsler
1 usprøjtet appelsin, skallen heraf
1 ½ flaske rosévin
50 g tørrede tranebær
1 ½ dl sød sherry
½ dl snaps
smag til med rørsukker

Sådan laver du pink gløgg

Varm granatæblesaften op med vand, stjerneanis, ingefær, kardemommekapsler
og appelsinskal − lad simre i 10 min, og lad trække i ½ time.

 

Tilsæt rosévin, tranebær, sherry og snaps, lun gløggen op, den må ikke komme i nærheden af at koge, da alkoholen ellers fordamper. Smag til med rørsukker, og servér den varm.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gløgg og Drikke