Pizzasnegle med græskarkerner og kylling
Foto: Betina Hastoft Bag pizzasneglene, der er perfekte til madpakken.

Pizzasnegle med græskarkerner og kylling

Pizzasnegle kan også laves med andet end det klassiske pizzafyld. Her får du dem med græskarkerner og kylling - og de smager fantastisk!

printer Print
plate ca. 20 stk.

Pizzadej:

25 g gær
3¼ dl lunkent vand
¾ tsk. salt
200 g fuldkornsmel, f.eks. spelt- el. hvid fuldkornshvedemel
300 g hvedemel, gerne pizzamel

Desuden:

2 dl færdig pizzatomatsauce fra glas
200 g kogt el. stegt kylling i små tern
2 dl sorte oliven skåret i mindre stykker
150 g revet pizzaost
2-4 tsk. tørret oregano
1 sammenpisket æg
1 dl hakkede græskarkerner

Sådan gør du

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
  2. Lad den hæve tildækket ca. 1 time et lunt sted. Del dejen i 2. Rul dem hver ud i rektangler (15 x 20 cm). Fordel tomatsaucen over pizzabundene.
  3. Fordel kylling og oliven over. Drys ost og oregano på. Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver.
  4. Læg sneglene på bagepapir. Pensl med sammenpisket æg, og drys med græskarkerner.
  5. Bag pizzaerne ca. 18 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
Se, hvad vi ellers skriver om: Pizzasnegle, Pizza, Madpakke og Bageopskrifter