-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Pizzasnegle med græskarkerner og kylling
Pizzasnegle kan også laves med andet end det klassiske pizzafyld. Her får du dem med græskarkerner og kylling - og de smager fantastisk!
ca. 20 stk.
Pizzadej:
- 25 g gær
- 3¼ dl lunkent vand
- ¾ tsk. salt
- 200 g fuldkornsmel, f.eks. spelt- el. hvid fuldkornshvedemel
- 300 g hvedemel, gerne pizzamel
- 2 dl færdig pizzatomatsauce fra glas
- 200 g kogt el. stegt kylling i små tern
- 2 dl sorte oliven skåret i mindre stykker
- 150 g revet pizzaost
- 2-4 tsk. tørret oregano
- 1 sammenpisket æg
- 1 dl hakkede græskarkerner
Sådan gør du
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
- Lad den hæve tildækket ca. 1 time et lunt sted. Del dejen i 2. Rul dem hver ud i rektangler (15 x 20 cm). Fordel tomatsaucen over pizzabundene.
- Fordel kylling og oliven over. Drys ost og oregano på. Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver.
- Læg sneglene på bagepapir. Pensl med sammenpisket æg, og drys med græskarkerner.
- Bag pizzaerne ca. 18 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.