Proteinpandekager med gulerod
SPONSORERET indhold

Proteinpandekager med gulerod

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvis det skal være lidt sundt. En mættende frokostpandekage med både grøntsager og protein.

Af: Majbritt L. Engel & Alice A. Hartvig Foto: Sara Sanctuary Williams
04. mar. 2019 | Mad | ALT.dk
8-10 stk.

Ingredienser

4 æg
150 g hytteost
2 dl vand eller mælk
50 g gulerod, revet groft eller fint
25-30 g proteinpulver
1 dl hvedemel
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
koldpresset rapsolie eller ekstra jomfruolivenolie til stegning

Sådan gør du

  1. Pisk æggene godt sammen.
  2. Tilsæt hytteost, mælk og revet gulerod, og rør det hele godt sammen.
  3. Bland alle de tørre ingredienser, og vend dem med æggemassen.
  4. Varm 2-3 spsk fedtstof op på en pande.
  5. Fordel 2-3 spsk dej på panden, og vip den fra side til side.
  6. Steg pandekagerne 2-3 minutter på hver side.
  7. Fortsæt, til der ikke er mere dej.

Anbefalet til dig