Ingredienser
4 æg
150 g hytteost
2 dl vand eller mælk
50 g gulerod, revet groft eller fint
25-30 g proteinpulver
1 dl hvedemel
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
koldpresset rapsolie eller ekstra jomfruolivenolie til stegning
Sådan gør du
- Pisk æggene godt sammen.
- Tilsæt hytteost, mælk og revet gulerod, og rør det hele godt sammen.
- Bland alle de tørre ingredienser, og vend dem med æggemassen.
- Varm 2-3 spsk fedtstof op på en pande.
- Fordel 2-3 spsk dej på panden, og vip den fra side til side.
- Steg pandekagerne 2-3 minutter på hver side.
- Fortsæt, til der ikke er mere dej.
Spis mig
Alle opskrifter er fra kogebogen ”Spis mig” af Majbritt L. Engel & Alice A. Hartvig, Gyldendal, 180 sider, 200 kr.