TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Foto: Sara Sanctuary Williams Find opskriften her.

Proteinpandekager med gulerod

Hvis det skal være lidt sundt. En mættende frokostpandekage med både grøntsager og protein.

printer Print
plate 8-10 stk.

4 æg
150 g hytteost
2 dl vand eller mælk
50 g gulerod, revet groft eller fint
25-30 g proteinpulver
1 dl hvedemel
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
koldpresset rapsolie eller ekstra jomfruolivenolie til stegning

Sådan gør du

  1. Pisk æggene godt sammen.
  2. Tilsæt hytteost, mælk og revet gulerod, og rør det hele godt sammen.
  3. Bland alle de tørre ingredienser, og vend dem med æggemassen.
  4. Varm 2-3 spsk fedtstof op på en pande.
  5. Fordel 2-3 spsk dej på panden, og vip den fra side til side.
  6. Steg pandekagerne 2-3 minutter på hver side.
  7. Fortsæt, til der ikke er mere dej.

Spis mig

Alle opskrifter er fra kogebogen ”Spis mig” af Majbritt L. Engel & Alice A. Hartvig, Gyldendal, 180 sider, 200 kr.Spis mig.jpeg

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund morgenmad, Sund frokost, Pandekager og Bageopskrifter