Opskrift på rå grønsagssnacks med estragonmayonnaise
SPONSORERET indhold

Rå grønsagssnacks med estragonmayonnaise

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Find fantastiske grøntsager i flotte farver og server dem med en god dip til og ristet rugbrød, der knaser sprødt. Mere skal der ikke til for at lave en imponerende snack.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
11. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

2 skiver groft rugbrød
2 spsk rapsolie
1 tsk salt
1 lille bundt estragon
2 dl god mayonnaise

Sådan laver du grønsagssnacks

Smukke, sprøde grøntsager, f.eks nye gulerødder, lilla blomkål og pink ræddiker. Gerne med top.

Blend/hak rugbrødet fint. Vend det med salt og rapsolie og bag det sprødt i ovnen ved 170 grader 5-6 minutter.

Hak estragonen og rør den sammen med mayonnaisen.

Skyl og anret de rå grøntsager på et smukt fad. Drys det sprøde rugbrødsdrys udover og servér mayonnaisen ved siden af.


Se også opskrift på Stenbiderrogn med agurk og syrnet fløde.