
Opskrift på rå grønsagssnacks med estragonmayonnaise
Rå grønsagssnacks med estragonmayonnaise
Find fantastiske grøntsager i flotte farver og server dem med en god dip til og ristet rugbrød, der knaser sprødt. Mere skal der ikke til for at lave en imponerende snack.
plate
6 Person(er)
Af Mette Helbæk
Ingredienser
2 skiver groft rugbrød
2 spsk rapsolie
1 tsk salt
1 lille bundt estragon
2 dl god mayonnaise
Sådan laver du grønsagssnacks
Smukke, sprøde grøntsager, f.eks nye gulerødder, lilla blomkål og pink ræddiker. Gerne med top.
Blend/hak rugbrødet fint. Vend det med salt og rapsolie og bag det sprødt i ovnen ved 170 grader 5-6 minutter.
Hak estragonen og rør den sammen med mayonnaisen.
Skyl og anret de rå grøntsager på et smukt fad. Drys det sprøde rugbrødsdrys udover og servér mayonnaisen ved siden af.
Se også opskrift på Stenbiderrogn med agurk og syrnet fløde.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde snacks, Sund mad, Rugbrød, Slankemad, Mellemmåltid, Snacks, Dip, Kalorielet og Tilbehør
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu