-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
-
Her er 7 tegn på, at dit hus er hjemsøgt – og tips til at slippe af med negative energier
-
Da Kira Skov besøgte fire shamaner, gik hun derfra med blå mærker: ”Jeg var ikke forberedt på, hvor sindssygt det ville være”
Stenbiderrogn med agurk og syrnet fløde
Lav en kold forret med få men gode komponenter, så du ikke skal stå mere i køkkenet end højst nødvendigt. Du kan forberede det meste i forvejen. Her er det den skønne stenbiderrogn med sprød agurk og syrnet fløde.
6
Ingredienser
- Syrnet fløde
- 2 dl fløde
- saften af 1 citron
- Croutons
- 4 skiver hvidt brød
- 2 spsk olivenolie
- lidt salt
- Agurk
- 1 agurk
- Isterninger.
- Anretning:
- 300 g stenbiderrogn, smagt til med salt, peber og citronsaft
- dild
- rødløg i skiver
- olivenolie
Sådan laver du stenbiderrøgn med mayo
- Syrnet fløde
- Bland fløde og citron og lad det stå lunt i en times tid, til fløden tykner. Pisk den helt stiv med et piskeris.
- Croutons
- Riv brødet i stykker og rist dem gyldne og sprøde på en tør pande. Tag panden af varmen og vend med olivenolie og salt.
- Agurk
- Del agurken i to og skær tynde strimler med en skarp kniv, en mandolin eller en kartoffelskræller. Læg skiverne i vand med is, så bliver de helt sprøde og knasende.
- Anretning
- Anret klatter af den syrnede fløde og stenbiderrogn rundt om agurkeskiverne. Drys med croutoner, rødløg og dild og dryp med olivenolie.
- Se også opskrift på Rå grønsagssnacks med estragonmayonnaise.