Rejecocktail med jordbær
SPONSORERET indhold

Rejecocktail med jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

(4 personer)
300 g pillede rejer
1/2 kg jordbær
1 salathoved

Dressing:
50 g mayonnaise
3 spsk cremefraiche
1 tsk dijonsennep
1/2-1 spsk citronsaft
2 forårsløg
salt og peber

  1. Rens jordbærrene og skær dem i halve eller kvarter. Skyl salaten og pluk den i mindre stykker.
  2. Anret salaten på 4 tallerkner.
  3. Pisk mayonnaise sammen med cremefraiche og sennep.
  4. Smag til med citronsaft, salt og peber og tilsæt finthakket forårsløg.
  5. Fordel dressingen på salaten og top op med rejer og jordbær.
  6. Kværn sort peber over og server straks med brød til.