Rejecocktail med jordbær

Foto: Thomas Hergaard

Rejecocktail med jordbær - opskrift fra Hjemmet

Rejecocktail med jordbær

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

(4 personer)
300 g pillede rejer
1/2 kg jordbær
1 salathoved

Dressing:
50 g mayonnaise
3 spsk cremefraiche
1 tsk dijonsennep
1/2-1 spsk citronsaft
2 forårsløg
salt og peber

  1. Rens jordbærrene og skær dem i halve eller kvarter. Skyl salaten og pluk den i mindre stykker.
  2. Anret salaten på 4 tallerkner.
  3. Pisk mayonnaise sammen med cremefraiche og sennep.
  4. Smag til med citronsaft, salt og peber og tilsæt finthakket forårsløg.
  5. Fordel dressingen på salaten og top op med rejer og jordbær.
  6. Kværn sort peber over og server straks med brød til. 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejecocktail og Forret