Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Ricotta med svampe og krydderurter
Foto: Linnea Press Ricotta med svampe og krydderurter.

Opskrift på ricotta med svampe og krydderurter

Ricotta med svampe og krydderurter

Ricotta med svampe og krydderurter er fløjlsblød og aromatisk tilbehør, der passer til næsten alle former for kødretter.

Ricotta med svampe og krydderurter til 6 personer
Print

Ricotta med svampe og krydderurter

500 g frisk ricottaost
1 æg
2 spsk. parmesanost
1 håndfuld krydderurter, f.eks. basilikum, mynte, oregano
500 g svampe (alle kan bruges)
2 spsk. smør
salt og peber

Sådan laver du ricotta med svampe og krydderurter

1. Pisk ricotta sammen med æg og parmesan. Hak krydderurterne fint, og bland halvdelen i massen.


2. Skær svampene i tern. Svits halvdelen af svampene i smør, og bland dem i ricottablandingen. Krydr med salt og peber.


3. Kom bagepapir i små ovnfaste forme. Fordel ricottablandingen i formene, og bag ved 180 grader i ca. 35 minutter. Når retten er ved at være færdig, ristes de øvrige svampe sammen med krydderurterne og anrettes oven på den varme ricotta.

 

LÆS OGSÅ: Spinatdip med kikærter, ricotta og skyr

LÆS OGSÅ: Crostini med Ricotta, chili & parmaskinke

LÆS OGSÅ: Squash-ricotta-lasagne med spicy tomatsauce

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytårsmenu, Hovedret og Tilbehør