Ricotta med svampe og krydderurter
SPONSORERET indhold

Ricotta med svampe og krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ricotta med svampe og krydderurter er fløjlsblød og aromatisk tilbehør, der passer til næsten alle former for kødretter.

Af: Linnea Press Foto: Linnea Press
14. sep. 2016 | Opskrift | BoligLiv
Ricotta med svampe og krydderurter til 6 personer

Ingredienser

Ricotta med svampe og krydderurter

500 g frisk ricottaost
1 æg
2 spsk. parmesanost
1 håndfuld krydderurter, f.eks. basilikum, mynte, oregano
500 g svampe (alle kan bruges)
2 spsk. smør
salt og peber

Sådan laver du ricotta med svampe og krydderurter

  1. Pisk ricotta sammen med æg og parmesan. Hak krydderurterne fint, og bland halvdelen i massen.
  2. Skær svampene i tern. Svits halvdelen af svampene i smør, og bland dem i ricottablandingen. Krydr med salt og peber.
  3. Kom bagepapir i små ovnfaste forme. Fordel ricottablandingen i formene, og bag ved 180 grader i ca. 35 minutter. Når retten er ved at være færdig, ristes de øvrige svampe sammen med krydderurterne og anrettes oven på den varme ricotta.

LÆS OGSÅ: Spinatdip med kikærter, ricotta og skyr

LÆS OGSÅ: Crostini med Ricotta, chili & parmaskinke

LÆS OGSÅ: Squash-ricotta-lasagne med spicy tomatsauce