Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Risengrød på brune ris og mandeldrik
Foto: Mikkel Adsbøl Risengrød på brune ris og mandeldrik.

Opskrift på risengrød på brune ris og mandeldrik

Risengrød på brune ris og mandeldrik

Prøv at lav en sundere version af risengrøden ved at bruge brune ris og mandeldrik.

plate Risengrød til 4 personer
printer Print

Risengrød på brune ris og mandelmælk

200 g brune ris

1,5 liter mandeldrik

1 tsk havsalt

smør 

kanel

Sådan laver du risengrød på brune ris og mandeldrik

  1. Tag en gryde og hæld ris og mandeldrik i.
  2. Kog op og skru ned på svag varme. Hæld havsalt i, og lad simre i ca. 45 min.
  3. Hvis den bliver for tyk, kan du spæde op med mere mælk.
  4. Servér med en smørklat og masser af kanel.

SE OGSÅ: Klassisk risengrød med kanelsukker

SE OGSÅ: Klatkager og tranebærsovs med ahornsirup

Se, hvad vi ellers skriver om: Risengrød, Julemad, Louise Bruun og Hovedret