Rød peberchili dip med stenbiderrogn
SPONSORERET indhold

Rød peberchili dip med stenbiderrogn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

21. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

2 grillede peberfrugter
200 g græsk yoghurt 10 %
fedt
1 tsk. paprika
2 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
salt og peber
50 g renset stenbiderrogn eller
ufarvet kaviar
snittet purløg
Tilbehør:
minitoast

  1. Skær peberfrugterne over, og fjern hinder, frø og stilke. Læg peberfrugterne på en ovnrist, og pensl dem med olivenolie. Stil dem under ovngrillen ca. 10 min., til de branker og bobler op. Afkøl peberfrugterne, og pil skindet af dem. Skær peberfrugterne i strimler af 1 cm’s bredde.
  2. Gem lidt peberfrugt i tern til pynt. Miks resten af de grillede peberfrugter til puré i en blender. Kom puréen i en skål, og rør yoghurt, paprika, hvidløg, citronsaft, salt, peber og stenbiderrogn i. Kom dippen i en skål og pynt med purløg og lidt ekstra stenbiderrogn samt peberfrugttern.
  3. Server dippen med minitoast.